We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Právní upozornění: Tyto stránky jsou soukromé a nejsou spojeny s vládou Spojených států amerických


ESTA USA: Bezpečný a zjednodušený formulář žádosti ESTA


Jaké země jste občanem?


Jakou kartu použijete pro platbu?

Momentálně nemůžeme žádost zpracovat. Požádejte prosím přímo na těchto stránkách: esta.cbp.dhs.gov

NB! We charge a processing fee of USD 69.00. Do you still want to continue?


 


Specializujeme se na zpracování žádostí o e-víza jménem cestujících, aby se předešlo problémům a pomáháme s případnými dotazy. Účtujeme si manipulační poplatek ve výši USD $ 83,00 za žádost, která zahrnuje povinný poplatek stanovený americkou vládou ve výši USD $ 14,00. Na výpisu z karty uvidíte pouze jednu celkovou částku účtovanou naší společností. Využít naši profesionální pomoc s podáním žádosti není povinné a můžete podat vlastní žádost samostatně bez naší pomoci přímo americké vládě na adrese: https://esta.cbp.dhs.gov

Žádost ESTA musí být předložena v elektronické podobě on-line. Postup se skládá ze čtyř kroků. První a druhý krok požaduje osobní informace o vás, a všechna požadovaná pole musí být řádně vyplněna, abyste mohli pokračovat. Třetím krokem je platba za ESTA náklady, tedy poplatek za zpracování poplatku a za samotnou žádost. Po platbě se dostanete ke kroku čtyři, který potvrzuje, že jste odeslali svou ESTA žádost. Mějte prosím na paměti, že ESTA není vízum, a návštěva amerického velvyslanectví se nevyžaduje - jako to bylo pro získání víza USA. Číslo US ESTA vám bude zasláno e-mailem, což nebude trvat déle než 72 hodin.

Tato cestovní povolení se vztahuje na vaše cesty turistické, obchodní, tranzitní, za účelem léčení nebo krátkých studijních programů (neúvěrové). Obdržené povolení ESTA je platné po dobu dvou let, a po skončení platnosti se vyžaduje obnova. Vezměte na vědomí, že i když je platné po dobu dvou let, můžete zůstat ve Spojených státech amerických maximálně devadesát dní po vstupu do země a úspěšném absolvování imigračního pohovoru.

Po podání žádosti a platbě obdržíte číslo ESTA prostřednictvím e-mailu. Toto číslo je vaše cestovní povolení. Níže je ukázka z dokumentu, který obdržíte: