We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: Denne hjemmeside er en privat informationsside, og er ikke tilknyttet den amerikanske regering.


ESTA USA: Sikker og forenklet ESTA ansøgningsskema


Hvilket land er du borger i?


Hvilket slags kort vil du bruge til betalingen?

Vi kan ikke behandle din ansøgning i øjeblikket. Du bedes ansøge direkte på denne hjemmeside: esta.cbp.dhs.gov

NB! We charge a processing fee of USD 69.00. Do you still want to continue?


 


Vi er specialiseret i behandling af enten ansøgninger, så rejsende undgår problemer og at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på USD $ 83,00 pr. ansøgning, der omfatter obligatorisk betaling til den amerikanske regering på USD $ 14,00. Du vil kun se én gebyr på dit bankudtog. Det er valgfrit at bruge vores professionelle indsendelsesservice, og du har mulighed for at indsende din egen ansøgning uden vores hjælp direkte til regeringen på: https://esta.cbp.dhs.gov

ESTA ansøgningen skal indsendes elektronisk online. Det gøres ved følgende ansøgningsproces, som består af fire trin. Det første og andet trin beder om personlige oplysninger om dig, og alle påkrævede felter skal udfyldes for at fortsætte. Det tredje skridt er, hvor du foretager betaling for ESTA omkostningerne, som dækker ekspeditionsgebyr og selve tilladelsen. Når det er betalt, vil du nå til trin fire, som bekræfter, at du har indsendt din ESTA ansøgning. Vær opmærksom på, at ESTA er ikke et visum, og et besøg på den amerikanske ambassade kræves ikke, hvilket det plejede at gøre for at få et visum til USA. Det amerikanske ESTA nummer vil blive sendt til dig via e-mail og vil ikke tage mere end 72 timer.

Denne rejsetilladelse er støtteberettiget, hvis dine rejser vedrører turisme, forretning, transit, sundhedspleje eller korte undersøgelsesprogrammer (frivillige). Når godkendelsen er opnået, er ESTA gyldig i to år, og en fornyelse er nødvendig, hvis den udløber. Vær opmærksom på, at selvom det er gyldigt i to år, kan du ikke opholde dig i USA længere end halvfems dage efter indrejse.

Når ansøgning og betaling er blevet forelagt, vil du modtage ESTA nummeret via e-mail. Dette nummer er din rejsetilladelse. Nedenfor er et udsnit af det dokument, du vil modtage: