Rejs til New York på et budget

New York City er dyrt. Det blev for nylig rangeret som en af de ti dyreste byer i verden. Den gode nyhed er, at en tur til NYC ikke behøver at koste en formue. Der er mange måder at gøre din rejse overkommelig på. Helt seriøst! Dette er 15 budgetvenlige måder at komme til New York City på.

Bliv ikke på Manhattan

For at holde din New York-rejse overkommelig, undgå Manhattan.

Her er et tip, hvis du leder efter et sted at bo i New York City, der ikke koster hele dit rejsebudget: Begræns dig ikke kun til Manhattan. Du kan finde bedre priser på Airbnbs og hoteller i andre bydele uden at ofre erfaring.

Brooklyns Williamsburg og Park Slope er fyldt med New York-charme. Der er tonsvis af gode restauranter, barer og bodegaer. Et trestjernet hotel i Brooklyn eller Queens kan være billigere end et på Manhattan ved at spare dig omkring 100 USD pr. nat. Cha-ching! Det betyder, at der er flere penge til Broadway-billetter eller hotdogs.

Du kan vælge at campere upstate for de bedste besparelser. Catskills og Hudson Valley lokalbefolkningen er til rådighed for at hjælpe dig med enhver vandretur eller camping, som du ønsker at gøre. Find ud af mere.

Tag metroen for at komme overalt.

Det er vigtigt at vide, hvordan man bruger New Yorks offentlige transportsystem. Metroen er den mest effektive og omkostningseffektive måde at rejse rundt i byen på. Det er sikkert, praktisk og tilbyder en bred vifte af tjenester. Det kan være skræmmende for nye brugere, men det er det værd. En enkelt taxatur koster mindre end $3. Dette er et lille beløb sammenlignet med de $30-60, du måske bruger på Uber eller taxaer.

Hvilken type rejsende identificerer du dig som?

Lad os se fakta i øjnene. Forskellige mennesker vil have forskellige ting, når de rejser. I stedet for at bruge timer på at kigge gennem top 10 lister og blogs skrevet af folk med helt andre interesser, hvorfor så ikke dele lidt om dine prioriteter, når du rejser?

Lad en lokal håndtere dine rejsebehov ved at vælge mulighederne nedenfor. Du har din personlige guidebog til New York City med blot et par klik.

Spis som en lokal

Få alle tilbud i dit område for at hjælpe dig med at holde dit NYC-rejsebudget under kontrol.

Du kan spare penge på din NYC-rejse ved at spise som en lokal og nyde den utrolige lavprismad! Bagels med morgenmadsvogne, pizzaskiver til $1 og halalmad er alle muligheder. Vi anbefaler, at du taler med de lokale i New York om dine yndlingssteder for billige dumplings, falafel eller de bedste happy hours.

Få mest muligt ud af museumsrabatter.

Mange ofte stillede spørgsmål vedrørende NYCs museer vedrører byen. Hvilke er de bedste? Hvad er værd at besøge? Er Met og MoMA obligatoriske? ( svar : ja.) Er de dyre?

Sandheden er, at museer i New York er tilgængelige for alle. Dette skyldes, at mange museer i NYC tilbyder gratis dage eller betal-som-du-ønsker. Lav din research, så du ikke skal bruge for meget. Psst : Brooklyn Museum og American Museum of Natural History har begge en betal-som-du-ønsker-politik. De er begge fantastiske!

Brug ikke for at få den bedste udsigt.

Disse gratis aktiviteter er en fantastisk måde at spare penge på rejser til NYC.

Ubegrænset udsigt over Empire State Building og 1 World Trade Center er ikke noget, du skal betale for. Du kan få en fantastisk udsigt over NYC fra dit hjem eller kontor. Nogle er bedre end andre.

Staten Island færge (gratis at tage)

Denne færge giver en fantastisk udsigt over Manhattans skyline, Frihedsgudinden og Ellis Island. Den sejler lige forbi begge. Det er også en god måde at køle af på varme sommerdage. De sælger endda øl ombord!

High Line

Dette er en unik måde at se byen fra et andet perspektiv. High Line var engang en højbane. Det er nu en park med offentlig kunst og grønt.

Brooklyn Heights Promenade

Besøg Brooklyn Heights Promenade for at få en fantastisk udsigt over Manhattan. Dine Instagram-følgere vil være misundelige på den fredfyldte udsigt over Manhattans skyline fra den anden side af vandet.

En undtagelse er Top of the Rock (Rockefeller Center), som byder på en spektakulær udsigt over alle de berømte bygninger. Hvis du vil se New York City fra et andet perspektiv, så tag dertil.

Du kan gå eller cykle mellem seværdigheder og aktiviteter

New York City er meget gåbar. Manhattan er primært designet som et gitter, hvilket gør det nemt at navigere selv for de mest retningsudfordrede blandt os. Citibikes er tilgængelige overalt.

Planlæg din vinterrejse

New York kan være dyrt, især i højsæsonen. Overvej at besøge New York City om vinteren, hvis du leder efter en billig rejse.

Det bliver koldt. Ja, sandsynligvis. New York City er magisk om vinteren. Det er et magisk tidspunkt at besøge New York City om vinteren. Du kan nyde varm chokolade, skøjteløb og feriedekorationer.

Se efter billigere og mere autentiske versioner af populære turistmål.

Undgå turistfælder, og oplev New York som en lokal. På et budget er der mange måder at nyde klassiske NYC-aktiviteter på, såsom komedieshows eller bageri. Dette er kun nogle få måder, du kan opleve NYC på et budget. Tal med en NYC-rejseplanlægger for mere personlige anbefalinger.

Aftener med åben mikrofon er et bedre alternativ til Comedy Cellar. Mange teatre og barer i New York tilbyder gratis live komedie. Selvom humoren er mere uforudsigelig, vil du stadig finde nogle utrolige perler. Lokale favoritter inkluderer Upright Citizens Brigade Theatre (UCB).

Arthur Avenue bør erstatte Little Italy . New Yorkere har vidst, at Little Italy ikke er det bedste sted at spise italiensk mad i næsten et århundrede. Gå i stedet nordpå til Bronx. Arthur Avenue er hjemsted for noget af det mest OK italienske mad i byen.

Magnolia Bakery er ikke dit bedste valg. Prøv i stedet Molly’s Cupcakes. Du kan også besøge Sex in the Citys bageri, men hvis du leder efter noget sødt uden folkemængderne, har Molly’s Cupcakes en række forskellige cupcakes og småkager. Det er en lokal favorit.

Besøg byens utrolige parker.

For at holde dit NYC-rejsebudget under kontrol, udforsk alle New York Citys parker.

Vi benægter ikke, at Central Park er smuk. Der er mange smukke stier og søer, samt en zoologisk have. (Pas på den varme and!) Der er masser af grønne områder. Parkscenen i New York City rækker ud over Central Park.

Prospect Park: Prospect Park ligger ved siden af Brooklyn Museum og Brooklyn Botanical Gardens; Prospect Park er måske mere populær end Central Park. Du kan bruge en hel eftermiddag på at udforske denne smukke del af Brooklyn, fuld af grønne områder, søer og smukke skyggefulde broer.

Washington Square Park

Washington Square Park er altid travlt med aktivitet. Washington Square, hjertet af Greenwich Villages pulserende Greenwich Village-kvarter, er hvor New York University ligger. Det er et livligt, ungdommeligt sted. Du vil altid finde folk der, uanset om de slapper af på græsset, lytter live til musik eller spiller skak.

Riverside Park

Denne park løber parallelt med Columbia Universitys campus i Upper West Side. Det er en af de mindre kendte parker i New York City. Det er en god idé at gå nordpå gennem parken og derefter gå tilbage mod Columbia. Der kan du se præsident Ulysses S. Grants grav.

Få rabat på Broadway-billetter.

Broadway-shows er et must-see i New York City. Du kan endda gøre det for en brøkdel af prisen!

Du kan tjekke TKTS-standen på Times Square, men der er Brooklyn eller Lower Manhattan steder. Du kan ofte finde billetter til teatret med voldsomme rabatter på op til 50%! Snup billetter tidligt for at få dem, før de er væk!

Pro tip: Vær på vagt, hvis du køber billetter på Times Square. New York City er sikkert. Times Square er dog et turistmål, og lommetyve (og svindelkunstnere) er godt klar over det. Tal med en person, der har boet i New York for at få flere oplysninger om almindelige svindelnumre.