We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Νομική Αποποίηση Ευθυνών: Αυτή η ιστοσελίδα είναι μια ιδιωτική ιστοσελίδα πληροφοριών και δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών


ESTA USA: Ασφαλής και Απλουστευμένη Φόρμα Αίτησης για ESTA


Ποιας χώρας είστε υπήκοος;


What kind of card will you use for payment?

Δεν μπορούμε να προβούμε σε επεξεργασία της αίτησής σας αυτή τη στιγμή. Παρακαλούμε να υποβάλετε αίτηση απευθείας σε αυτή την ιστοσελίδα: esta.cbp.dhs.gov


 


Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία αιτήσεων για eVisa εκ μέρους των ταξιδιωτών προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα, και παρέχουμε βοήθεια σε τυχόν απορίες. Χρεώνουμε ένα τέλος επεξεργασίας που ανέρχεται σε USD $ 83,00 ανά αίτηση, το οποίο περιλαμβάνει την υποχρεωτική καταβολή προς το κράτος των ΗΠΑ και ανέρχεται σε USD $ 14,00. Θα δείτε μόνο μία χρέωση στην κίνηση της κάρτα σας από την εταιρεία μας. Είναι προαιρετική η χρήση της υπηρεσίας επαγγελματικής υποβολής της εταιρείας μας, και έχετε την επιλογή υποβολής της δικής σας αίτησης χωρίς τη βοήθειά μας απευθείας σε κρατικό φορέα στο: https://esta.cbp.dhs.gov

Η αίτηση ESTA πρέπει να υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται ακολουθώντας μια διαδικασία υποβολής που αποτελείται από τέσσερα βήματα. Στο πρώτο και στο δεύτερο βήμα σάς ζητούνται προσωπικές πληροφορίες, και όλα τα απαιτούμενα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν δεόντως για να συνεχίσετε. Στο τρίτο βήμα μπορείτε να προβείτε σε πληρωμή του κόστους της ESTA που καλύπτει τη χρέωση επεξεργασίας και την ίδια την άδεια. Όταν καταβληθεί το ποσό, θα φτάσετε στο τέταρτο βήμα που επιβεβαιώνει ότι έχετε υποβάλει την αίτηση ESTA. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ESTA δεν είναι βίζα, και άρα δεν απαιτείται επίσκεψη στην πρεσβεία των ΗΠΑ όπως απαιτείτο για την απόκτηση βίζας για τις ΗΠΑ. Ο αριθμός ESTA για τις ΗΠΑ θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και για να γίνει αυτό δεν θα χρειαστούν περισσότερες από εβδομήντα δύο ώρες.

Αυτή η ταξιδιωτική άδεια αποτελεί κατάλληλη επιλογή εάν τα ταξίδια σας γίνονται για λόγους τουρισμού, εργασίας, απλής διέλευσης, υγειονομικής περίθαλψης ή στα πλαίσια σύντομων προγραμμάτων σπουδών (χωρίς πίστωση μονάδων). Όταν γίνει λήψη της ESTA, αυτή ισχύει για δύο έτη και απαιτείται ανανέωση εάν λήξει. Λάβετε υπόψη ότι, ακόμη και αν είναι έγκυρη για δύο χρόνια, δεν μπορείτε να μείνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για περισσότερες από ενενήντα ημέρες από τη στιγμή που εισέλθετε στη χώρα και περάσετε με επιτυχία από τον έλεγχο της υπηρεσίας μετανάστευσης.

Μετά την υποβολή της αίτησης και την καταβολή του ποσού, θα λάβετε τον αριθμό ESTA μέσω email. Ο αριθμός αυτός είναι η ταξιδιωτική σας άδεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα δείγμα του εγγράφου που θα λάβετε: