We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Jogi nyilatkozat: Ez a honlap egy privát információs weboldal, amely nincs összeköttetésben az Egyesült Államok kormányával.


ESTA USA: Biztonságos és egyszerűsített ESTA kérelmezési űrlap


Ön melyik ország állampolgára?


What kind of card will you use for payment?

Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérelmét. Kérjük, közvetlenül az alábbi oldalon keresztül kérelmezzen: esta.cbp.dhs.gov


 


Arra specializálódtunk, hogy a problémák elkerülése érdekében az utazók helyett feldolgozzuk az e-vízum iránti kérelmeket, és segítséget nyújtsunk bármilyen kérdés esetén. Kérelmenként USD $ 83,00 feldolgozási díjat számítunk fel, amely magában foglalja az Egyesült Államok kormánya felé kötelezően fizetendő összeget, ami USD $ 14,00. A hitelkártyája számlakivonatán a cégünkhöz kötődően csupán egyetlen terhelési tételt fog látni. Az általunk kínált profi benyújtási szolgáltatás igénybevétele opcionális, hiszen Önnek lehetősége van arra, hogy a segítségünk nélkül adja be a kérelmét közvetlenül a kormányhoz: https://esta.cbp.dhs.gov

Az ESTA kérelmet elektronikus úton kell benyújtani az interneten keresztül. Ez úgy történik, hogy követni kell a kérelmezési folyamat négy lépését. Az első és a második lépés során személyes adatokat kell megadni, a folytatáshoz pedig az összes kötelezően kitöltendő mezőt megfelelően kell kitölteni. A harmadik lépés az ESTA árának kifizetése, amely magában foglalja az eljárási díjat és magát az engedélyt. Amint fizetett, következik is a negyedik lépés, mely megerősíti, hogy Ön benyújtotta az ESTA iránti kérelmét. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ESTA nem egy vízum, és nem szükséges elmennie az Egyesült Államok Nagykövetségére sem - ahogyan az régebben történt, ha valaki vízumot szeretett volna. Az amerikai ESTA számát e-mailben fogja megkapni nem több, mint 72 órán belül.

Ez a beutazási engedély a megfelelő, amennyiben az utazásának turizmussal, üzlettel, egészségüggyel vagy egy rövid (végzettség megszerzéséhez nem kötelező) tanulmányi úttal kapcsolatos célja van. A kapott ESTA két évig érvényes, a lejárata után szükséges a megújítása. Kérjük, vegye figyelembe, hogy habár az ESTA engedély két évig érvényes, Ön legfeljebb 90 napig tartózkodhat az Amerikai Egyesült Államokban miután belépett az országba, és sikeresen átjutott a határon.

Miután benyújtotta a kérelmet, és fizetett is érte, meg fogja kapni az ESTA számát e-mailben. Ez a szám az Ön beutazási engedélye. Az alábbiakban láthat egy ahhoz hasonló dokumentumot, mint amilyet Ön is kapni fog: