We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Juridiskā atruna: Šī interneta vietne ir privāta informatīva interneta vietne, kas nav saistīta ar Amerikas Savienoto Valstu valdību.


ESTA USA: Droša un vienkārša ESTA pieteikuma veidlapa

Kuras valsts pilsonis Jūs esat?

Kādu bankas kartes veidu izmantosiet maksājuma veikšanai?

NB! We charge a processing fee of USD 83.00. Do you still want to continue?


Mēs specializējamies e-Vīzu pieteikumu apstrādē, lai palīdzētu ceļotājiem izvairīties no problēmām un atbildētu uz jebkādiem jautājumiem. Katram pieteikumam piemērojam apstrādes maksu USD $ 83,00 apmērā, un šajā maksā ir iekļauta obligātā ASV valdības nodeva USD $ 14,00 apmērā. Jūsu konta izrakstā tiks atspoguļots maksājums mūsu uzņēmumam. Izmantot profesionālo pieteikumu apstrādes pakalpojumu nav obligāti, un jūs varat iesniegt savu pieteikumu pa tiešo ASV valsts iestādēm šeit: https://esta.cbp.dhs.gov

ESTA pieteikums ir jāiesniedz elektroniski, tiešsaistē. ESTA pieteikuma iesniegšanas procesu veido četri soļi. Pirmajā un otrajā solī jums ir jānorāda personiska rakstura informācija, kā arī pilnībā jāaizpilda visi obligātie lauki, lai pārietu uz nākamo soli. Trešajā solī jūs veicat nodevas par ESTA pieteikuma apstrādi un apstiprināšanu apmaksu. Pēc apmaksas, ceturtajā solī, jūs saņemsiet apstiprinājumu par to, ka jūsu ESTA pieteikums ir iesniegts apstrādei. Lūdzu, ņemiet vērā to, ka ESTA ceļošanas atļauja nav vīza, un jums nav jādodas uz ASV vēstniecību, lai to iegūtu. Jūsu ESTA ceļošanas atļaujas numurs tiks nosūtīts uz jūsu e-pastu nākamo septiņdesmit divu stundu laikā.

Šī ceļošanas atļauja ir derīga tad, ja jūs dodaties uz ASV tūrisma, darījuma, īslaicīgu apmācību braucienu ietvaros, vai, ja izmantojat ASV kā tranzītvalsti. ESTA ceļošanas atļaujas derīguma termiņš ir divi gadi no izsniegšanas dienas, un pēc derīguma termiņa beigām tā ir jāatjauno. Neskatoties uz to, ka ESTA ceļošanas atļaujas derīguma termiņš ir divi gadi, jums ir atļauts uzturēties ASV ne ilgāk par 90 dienām pēc ierašanās valstī un veiksmīgas imigrācijas dienesta pārbaudes izturēšanas.

Jūs saņemsiet jūsu ESTA numuru pēc pieteikuma un maksājuma iesniegšanas. Šis numurs ir jūsu ceļošanas atļauja. Zemāk ir attēlots dokumenta, kuru saņemsiet, paraugs:




 VWC  

Bezvīzu Režīma Valstis

Andora
Ungārija
Islande
Austrija
Īrija
Sanmarīno
Beļģija
Itālija
Bruneja
Slovākija
Čīle
Latvija
Slovēnija
Čehija
Lihtenšteina
Dienvidkoreja
Lietuva
Igaunija
Luksemburga
Somija
Malta
Šveice
Monako
Taivāna
Nīderlande
Lielbritānija
Grieķija