We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.


ESTA Steps

ESTA USA: Sikker Og Forenklet ESTA Søknad

Statsborgerskap?

Hva slags betalingskort vil du bruke?

NB! We charge a processing fee of USD 83.00. Do you still want to continue?


ESTA-søknaden må sendes elektronisk på nettet. Det gjøres ved å følge søknadsprosessen som består av fire trinn. Det første og andre trinnet ber om personlig informasjon om deg, og alle obligatoriske felter må være fylt ut for å kunne fortsette. I det tredje trinnet gjennomfører du betaling for ESTA-søknaden som dekker behandlingsgebyret og autorisasjonen. Når du har betalt, kommer du til trinn fire som bekrefter at du har sendt inn en ESTA-søknad. Vær oppmerksom på at ESTA ikke er et visum, hvor et besøk til den amerikanske ambassaden ikke er nødvendig - hvilket det pleide å være for å få et visum til USA tidligere. Det amerikanske ESTA-nummeret blir sendt til deg på e-post innen 72 timer.

Denne reisetillatelsen er gyldig hvis du reiser grunnet turisme, bedriftsreise, mellomlanding, helse eller korte utdanningsprogrammer (ukreditert). ESTA er gyldig i to år, og en fornyelse er nødvendig når den utløper. Vær oppmerksom på at selv om reiseautorisasjonen er gyldig i to år, kan du bare oppholde deg i USA i opptil nitti dager etter innreise og har kommet vellykket igjennom grensekontrollen.

Når søknaden og betalingen er sendt, mottar du ESTA-nummeret via e-post. Dette nummeret er reisetillatelsen din. Nedenfor er et eksempel på dokumentet du mottar:




 VWC  

Visa Waiver Land

Andorra
Ungarn
Island
Østerrike
Irland
San Marino
Belgia
Italia
Brunei
Slovakia
Chile
Latvia
Slovenia
Tsjekkia
Lichtenstein
Sør-Korea
Litauen
Estland
Luxemburg
Finland
Malta
Sveits
Monaco
Taiwan
Nederland
Storbritannia
Hellas