We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Pravna izjava: Ta spletna stran je zasebna informativna spletna stran, ki ni povezana z vlado Združenih držav


ESTA ZDA: Varen in poenostavljen ESTA prijavni obrazec


Prijava državljanstvo?


What kind of card will you use for payment?

V tem trenutku vaše vloge ne moremo obdelati. Prosimo, vložite jo neposredno na tej spletni strani : esta.cbp.dhs.gov


 


Specializirani smo za obdelavo vlog za eVizume v imenu potnikov, da se ti izognejo težavam in jim pomagamo pri vseh vprašanjih. Za posamezno vlogo računamo pristojbino USD $ 83,00, kar vključuje obvezno vladno prostojbino ZDA v višini USD $ 14,00. Na kartičnem izpisku boste videli samo eno postavko našega podjetja. Uporaba naših profesionalnih storitev posredovanja vloge je neobvezna in imate možnost, da svojo vlogo vložite brez naše pomoči neposredno vladnim organom ZDA na: https://esta.cbp.dhs.gov

ESTA vlogo je treba vložiti elektronsko prek spleta. To se naredi z uporabo postopka, ki je sestavljen iz štirih korakov. Prvi in drugi korak zahteva osebne informacije o vas in vsa obvezna polja morajo biti ustrezno izpolnjena, da lahko nadaljujete. Tretji korak je, kjer plačate za strošek ESTA, ki zajema pristojbino za obdelavo in samo dovoljenje. Po plačilu boste prišli na korak štiri, ki potrjuje, da ste vložili vašo ESTA vlogo. Prosimo, zavedajte se, da sistem ESTA ni vizum, ter obisk veleposlaništva ZDA ni potreben - kakor je bilo včasih mogoče pridobiti vizum za ZDA. ZDA ESTA številka vam bo poslana po elektronski pošti in to bo trajalo največ dvainsedemdeset ur.

To dovoljenje je ustrezno, če se vaše potovanje nanaša na turizem, posel, tranzit, zdravstveno varstvo ali kratke študijske programe (ne-kreditne). Ko je pridobljeno, ESTA velja za dve leti in če poteče, jo je treba obnoviti. Upoštevajte, da tudi če je veljavna dve leti, lahko v Združenih državah Amerike ostanete za ne več kot devetdeset dni po vstopu v državo in ste uspešno prešli skozi mejne organe.

Ko sta vloga in plačilo predložena, boste prejeli ESTA številka po elektronski pošti. Ta številka je vaše potovalno dovoljenje. Spodaj je vzorec dokumenta, ki ga boste prejeli: