We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Ansvarsfraskrivelse: Dette nettstedet er en privat informasjonsnettside som ikke er tilknyttet myndighetene i USA



ESTA USA: Sikker Og Forenklet ESTA Søknad

ESTA-søknaden må sendes elektronisk på nettet. Det gjøres ved å følge søknadsprosessen som består av fire trinn. Det første og andre trinnet ber om personlig informasjon om deg, og alle obligatoriske felter må være fylt ut for å kunne fortsette. I det tredje trinnet gjennomfører du betaling for ESTA-kostnaden som dekker behandlingsgebyret og autorisasjonen. Når du har betalt, kommer du til trinn fire som bekrefter at du har sendt inn en ESTA-søknad. Vær oppmerksom på at ESTA ikke er et visum, men et besøk til den amerikanske ambassaden er allikevel ikke nødvendig - hvilket det pleide å være for å få et visum til USA tidligere. Det amerikanske ESTA-nummeret blir sendt til deg på e-post, og vil ikke ta mer enn 72 timer.

Denne reisetillatelsen er gyldig hvis du reiser grunnet turisme, næringsliv, mellomlanding, helse eller korte utdanninger (non -kreditt). ESTA er gyldig i to år, og en fornyelse er nødvendig når den utløper. Vær oppmerksom på at selv om den er gyldig i to år, kan du bare bo i USA i opptil nitti dager etter innreise og har kommet vellykket igjennom grensekontrollen.

 

 

Når søknaden og betalingen er sendt, mottar du ESTA-nummeret via e-post. Dette nummeret er reisetillatelsen din. Nedenfor er et eksempel på dokumentet du mottar:


Eksempel på en ESTA-søknad