We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

ESTA USA – Onlineansökan

ESTA-ansökan för USA görs i fyra enkla steg. ESTA-ansökan måste skickas in elektroniskt online och alla fält måste fyllas i.

Resebehörigheten är giltig om din resa gäller för turism, arbete, byte, sjukvård eller kortare studieprogram (ej betygsgivande). När det har godkänts är ett ESTA giltigt i två år och en ny ansökan krävs om det går ut. Observera att du bara kan stanna i USA i 90 dagar efter ankomst och passering genom tullen, även om behörigheten är giltig i två år.

BÖRJA ESTA-ANSÖKAN  ESTA USA Button





 VWC  

Visa Waiver Länder

Andorra
Ungern
Island
Österrike
Irland
San Marino
Belgien
Brunei
Slovakien
Chile
Lettland
Slovenien
Tjeckien
Liechtenstein
Sydkorea
Litauen
Estland
Luxemburg
Malta
Monaco
Taiwan
Nederländerna
Storbritannien
Grekland